TriviumPlus

Treve Advies, TriviumPlus en Treve MO (MO-zaak) gezamenlijk verder als Oreon

Treve Advies, TriviumPlus en MO-zaak zijn al jaren gerespecteerde medisch adviesbureaus die deel uitmaken van dezelfde groep. Steeds vaker zocht men intern de samenwerking op en zo bundelden de zusterorganisaties hun krachten. Met ingang van 1 juni 2020 gaan Treve Advies, TriviumPlus en de MO-zaak gezamenlijk verder onder de naam Oreon. Door het samenvoegen van kennis expertisegebieden kunnen zij direct en overtuigend voldoen aan individuele vraagstukken van de (lokale) overheid binnen het Sociaal Domein.

 

In de praktijk werken de drie organisaties al jarenlang nauw samen, de dienstverlening ligt in elkaars verlengde. Door de jaren heen is er steeds meer sprake geweest van het delen van kennis en kunde. Onze adviserend artsen en indicatieadviseurs werken samen in de uitvoering van trajecten voor opdrachtgevers. Processen zijn voor de drie zusterorganisaties gezamenlijk ingericht en zij vormen één onderneming. Dat drie zusterorganisaties die zeer aanverwante diensten verlenen en dezelfde gezichten hebben, maar wel onder verschillende namen handelen, kan verwarrend zijn, ook al hebben de organisaties weldegelijk hun eigen focus en identiteit. Dus hebben wij besloten om onder een naam verder te gaan.


Daarom hebben we besloten om ons merk duidelijker uit te dragen door verder te gaan onder één overkoepelende naam: Oreon met een specifiek aandachtsgebied per bedrijfsonderdeel: Oreon Advies (voorheen Treve), Oreon Indicatie (voorheen TriviumPlus) en Oreon Projecten (voorheen MO-zaak).

De naam Oreon is afgeleid van ‘Orion’, een groep sterren waaronder zich de helderste ster aan de hemel bevindt. Een sterrengroep die vaak wordt gebruikt om te navigeren, of zich te oriënteren. Met haar specialistische kennis en expertise wil Oreon ook graag richting geven aan mensen en organisaties. Wij willen hun kompas zijn in complexe situaties. Als een helder licht dat de weg wijst naar een oplossing. Daarnaast betekent het Griekse woord oreo in het Nederlands ‘goed’. En wij willen het goed doen. Zodat het beter gaat. Met iedereen.


Onze dienstverlening blijft zoals iedereen dit van ons gewend is. Onze experts kennen de regelgeving tot in detail en bieden een afgewogen onafhankelijk kwalitatief hoogstaand medisch advies. Met daarbij de mankracht om de regelgeving daadwerkelijk om te zetten in hoger welzijn en welbevinden van álle Nederlanders. Want dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen: de mensen. Zo maken we samen de maatschappij een stukje mooier.

 

U kunt ervan op aan dat de kwaliteit van onze dienstverlening blijft.

Contact

Waar kunnen wij u mee helpen? Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 9:00 - 17:00. 

U kunt bij ons terecht voor: